DESPRE NOI

Profilul companiei

     

     Sarten a început producția de ambalaje la 20 martie 1972, la uzina sa Çorlu. Pentru a răspunde cerințelor în creștere rapidă pe piața turcă, Sarten a deschis la scurta vreme fabrici suplimentare. Ca o consecință a strategiei de creștere a companiei, astazi Sarten opereaza 11 fabrici in Turcia, situate în Silivri, Gebze, Karacabey, Gemlik, Manisa, Adana și regiunile Ayvalik. Investițiile în aceste fabrici sunt realizate în paralel cu strategia orientată spre client în cazul în care fabricile au fost special construite în apropierea clientilor nostri. Portofoliul de produse cuprinde ambalaje de metal, capace twist off și ambalaje din plastic. 

     Sarten este producător de ambalaje metalice pentru o varietate de industrii, inclusiv a conservelor, uleiurilor alimentare, aerosolilor, pesticidelor, uleiurilor de motor, vopselurilor. In domeniul ambalajelor din plastic, Sarten oferă produse fabricate din PET, PE si PP pentru lubrifianți, produse chimice agricole (COEX), vopsele, (COEX), ketchup, materiale de curățare și industria cosmeticelor. 

     Sarten produce capace twist off cu diametrul de la 38 mm la 100 mm si de diferite tipuri care sunt ideale pentru cerinte variate ale consumatorilor si respecta standardele industriei alimentare.  

     Sarten operează în prezent două facilități de producție stabilite în străinătate, cu capitaluri proprii de 100% Sarten. O fabrica de ambalaje metalice situata la Plevna și operate sub Sarten Bulgaria Ltd. este prima dintre aceste investiții din strainatate si una localizata la NEVINOMINSK, Rusia și inregistrata sub denumirea de OOO Sarpak. 

     Pentru Serbia și România Sarten si-a deschis reprezentante care se ocupa de asigurarea marfurilor catre clientii din Romania si Serbia, precum si pe pietele invecinate.

     În 2010 Sarten s-a situat pe locul 127 printre primele 500 de companii exportatoare conform, Asociatiei Exportatorilor de Fier Istanbul (IMMIB).

     Sarten este lider de piață și lider al tehnologiei pe metal și industria de ambalaje de plastic iar departamentul de cercetare dezvoltare ce operează la Uzina Silivri asigura utilaje si matrite de fabricație pentru fabricile grupului care să permită dezvoltarea lor tehnologica. 

     ACADEMIA Sarten stabilita la Uzina Silivri, în conformitate cu Politica noastră este să facă investiții continue în personalul nostru, furnizează formarea personalului nou-angajat, angajații și clienții existenți.